T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Bedirkent Cemile-Ali Aydıngüler Ortaokulu

Okulumuzun İsim Değişikliği

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırseverler ve ilgili kurumlar iş birliğinde eğitim başta olmak üzere birçok alanda çeşitli protokoller imzalanıyor. İmzalanan protokoller ile Gaziantep'in eğitim sorunu adım adım çözülüyor.

Bu kapsamda Gaziantep'te faaliyet gösteren Hayırsever Güler Sentetik Çuval Tekstil Ailesi tarafından, Şehitkamil İlçesi Bedirkent Mahallesine yaptırılacak 8 derslikli okul için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte düzenlenen törene Vali Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar, Hayırsever Kenan Aydıngüler ve Hayırsever Bahittin Aydıngüler katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, "Gaziantep'te 2021 yılı hayırseverler ve bizim açımızdan çok bereketli geçti." dedi

Vali Gül, birçok hayırsever ile protokol yaptıklarını belirterek, 2021 yılının son protokolünü de Hayırsever Aydıngüler Ailesi ile yaptıklarını söyledi.

Vali Davut Gül sözlerine şöyle devam etti: "Ben bütün kardeşlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki verdikleri kendileri ile beraber hem bu dünyada hem ahirette devam edecektir. İnşallah 2022 yılı da hayırseverlerimiz açısından ve bizim açımızdan bereketli bir yıl olur. Hayırlı uğurlu olsun."

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar, eğitim camiası adına hayırsever aileye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hayırsever Kenan Aydıngüler ve Bahittin Aydıngüler ise, şehrimize ve öğrencilerimize katkılarının bundan sonra da devam edeceğini söyleyerek, desteklerinden dolayı Vali Davut Gül'e teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından imzalar atılarak Vali Davut Gül tarafından, Hayırsever Aydıngüler Ailesine teşekkür belgeleri verildi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.02.2022 - Güncelleme: 11.02.2022 11:59 - Görüntülenme: 341
  Beğen | 0  kişi beğendi